Drumul Botoșani- Târgu Frumos, aproape de finalizare. Anunțul făcut de șeful DRDP Iași

Lucrarile la drumul national 28B, Tg, Frumos – Botosani au depasit stadiul de 85 la suta. Modernizarea celor 71 kilometri a inceput in vara anului 2021 si aveau termen de finalizare in luna august din acest an.

Proiectul a fost unul complex si a prevazut largirea carosabilului, 9 poduri, 99 kilometri de santuri betonate, 12 parcari si aproape 3 kilometri de trotuare. In aceasta perioada se efectueaza lucrari la intrarea in Tg. Frumos pentru amenajarea unui sens giratoriu la intersectia drumului european cu DN 28B.

Lucrarile in acest moment sunt executate intr-un procent de 86 la suta. Ne apropiem cu pasi repezi de finalizarea lor. Pot spune daca o luam pe capitole de realizari a acestui deviz , baza de incadrare este asigurat un procent de realizare de 100 la suta, stratul de uzura este realizat la 70 la suta, parcarile si statiile de autobuz la 94 la suta. Avem mai multe poduri care sunt in procent de 85-95 la suta in stadiu de realizare si nu in ultimul rand s-a inceput dinspre Tg. Frumos catre Harlau premarcajul astfel incat in perioada urmatoare sa facem marcajele rutiere astfel incat sa fie pregatit drumul pentru receptie”, a precizat Mugurel Laicu, director DRDP Iasi.

Sursa: Telem.ro

Directorii de școli din Botoșani, plătiți mai prost decât profesorii cu același grad. Diferențele salariale sunt și de 1500 lei

One thought on “Drumul Botoșani- Târgu Frumos, aproape de finalizare. Anunțul făcut de șeful DRDP Iași

  1. Lucrare complexa…la Zosin e bataie de joc, podul ala iar bataie de joc, iar podurile din dreptul gospodariilor sunt facute la misto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *