O nouă sesiune de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale MAI. Vezi locurile disponibile și până când se fac înscrierile!

A început o nouă sesiune de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale MAI. În acest sens sunt disponibile 2880 de locuri după cum urmează:

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina -1340;
Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca – 300
Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea – 240
Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” – Drăgăşani – 350
Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” – Fălticeni – 350
Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu-30

În perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (structurile de resurse umane cu sarcini de recrutare) aflate în unitățile din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, precum și la structurile de resurse umane cu sarcini de recrutare din aparatul central al inspectoratelor generale, potrivit organizării administrativ-teritoriale și specialității pentru care optează candidații – poliție, poliție de frontieră, jandarmi, pompieri, în raport de oferta educațională și de domiciliul/reședința înscrise în cartea de identitate.

Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare – până la data de 24 noiembrie;
• Evaluarea psihologică a candidaților se realizează în conformitate cu Dispoziția directorului Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu structurile cu atribuții de recrutare. o
• Susținerea probei de evaluare a performanței fizice – în perioada 7 – 13 decembrie 2023;
• Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor – 16 decembrie 2023.
Detalii privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor găsiți pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, la secțiunea Carieră, subsecțiunea Instituții de învățământ/formare profesională – ADMITERE 2023, informează Inspectoratul de Poliție Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *