FOTO Un botoșănean a ajuns la spital după o vizită la vecina sa. Avea arsuri pe mâini și pe față

Un botoșănean a ajuns la spital după o vizită la vecina sa. Avea arsuri pe mâini și pe față când a fost dus la spital. Este vorba despre un bătrân în vârstă de 89 de ani, care a ajuns la spital cu arsuri pe mâini și față, în urmă unui incendiu care a izbucnit, marți, în bucătăria vecinei sale din localitatea Călărași.

Cel mai probabil, butelia care abia fusese montată, a avut scăpări de gaze, iar în momentul aprinderii unui chibrit s-a produs evenimentul.

„La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Călărași, dar și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au constatat că ardeau bunurile din bucătărie, dar și o parte din acoperișul casei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga construcție. Atât proprietara, cât și vecinul erau ieșiți din casă. Bătrânul a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Un șofer din Botoșani a dat cu mașina peste un băiat. Adolescentul a ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *