Încă o stradă din Botoşani va fi asfaltată. Municipalitatea a alocat 3,8 milioane de lei

Încă o stradă din Botoşani va fi asfaltată, municipalitatea alocând pentru această investiţie o sumă de 3,8 milioane de lei. Este vorba de strada Ştefăniţă Vodă, care are o lungime de aproaope un kilometru, mai exact 994 metri.

Pe lângă asfaltarea străzii, vor fi amenajate trotuarele şi vor fi construite rigole de acostament şi colectoarele pentru apele pluviale. Lucrraea a fost deja scoasă la licitaţie de Primăria Botoşani.

„Obiectivul general al proiectului este: cresterea calitatii si atractivitatii infrastructurii rutiere, crestearea calitatii, confortului si siguranța cetațenilor, modernizarea unei străzi de la periferia orașului. Prin modernizarea acestei strazi va crește importanța economică și socială a întregii zone. Prin implementarea investitiei propuse se vor atinge urmatoarele obiective preconizate: reabilitarea și modernizarea străzii Stefanita Voda in lungime totala de 994.00 ml strada categoria a IV-a/ categoria de importanta ”C”, amenajare trotuare și accese proprietăți, precum si realizarea de colectoare pluviale și rigole de acostament si un podet casetat”, susţin reprezentanţii Primăriei.

Lucrările la partea carosabilă și acostamente constau în executie strat de forma 10 cm balast, strat de fundație din balast 30cm, execuție strat de baza din piatră spartă 15 cm, montare borduri prefabricate mari 200x250x1000, execuție strat de legatură din beton asfaltic deschis BAD22.4 -6cm, executie strat de uzura din beton asfaltic BA16-4cm; dar şi lucrări de trotuare constând în: execuție strat de fundație din balast 15cm, execuție strat de nisip, pavele prefaricate de beton 6 cm, montare borduri prefabricate mici 100x150x500; precum şi amenajarea accesului la proprietăți pe o lungime egala cu 5.00 metri.

Anunț Nova Apaserv! Avaria de la conducta de transport a apei potabile de la Leorda a fost remediată

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *