Botoșăneanul celebru părăsit de soție pentru prietenul lui nu vrea să mai audă de femei: Mă refac după război

Botoșăneanul Cătălin Bordea, comediantul care a suferit de curând o decepție în dragoste după ce soția l-a părăsit pentru unul dintre prietenii săi, mărturisește prin ce trece în această perioadă „după război”, după cum spune chiar el.

Comediantul a declarat, pentru Cancan.ro, că este singur și se simte cât se poate de bine cu acest statut, și încă se reface după „război”, mai precis după divorțul cu scandal de fosta sa soție, Livia. Aceasta, la scurt timp după ce au semnat actele la notar, a fost surprinsă de către paparazzi în ipostaze tandre, chiar în compania lui Spike, cel care îi fusese bun prieten lui Bordea și cavaler de onoare la nunta acestuia.

„Nici nu se pune problema sa îmi placă de cineva momentan având în vedere că mă refac după război. Cred ca e normal și firesc după ce ieși dintr-o relație sa rămâi o perioada singur”, a declarat Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a divorțat de fosta sa soție, Livia, după mai bine de 11 ani de relație. Bruneta a fost cea care a decis să-și continue viața pe un alt drum, motiv pentru care, chiar dacă nu și-ar fi dorit acest lucru, actorul i-a dat toată libertatea, semnând actele de divorț, la notar. La acea vreme, ca un adevărat cavaler, el i-a lăsat fostei consoarte și mașina sa, pe care a continuat să i-o plătească tot el, dat fiind faptul că automobiul era luat în leasing. După imaginile apărute în CANCAN.RO, cu fosta sa soție alături de Spike, acesta și-a recuperat Range Rover-ul.

Actorul ne-a spus că după acel episod și-a pierdut total încrederea în oameni:

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”.

Recent, comediantul a fost surprins de paparazzi în compania unei brunete, ce părea copia fidelă a fostei sale soții. Deși păreau extrem de apropiați, actorul n-a riscat să facă pasul cel mare, și să-și oficializeze prima relație de după divorț. Pe marginea acestui subiect, Cătălin Bordea ne-a spus că bruneta la brațul căreia s-a afișat îi era și îi este doar o foarte bună prietenă în acest moment:

„Eram doar prieteni și atât. Sunt singur și deocamdată îmi este bine așa. Nu vorbesc despre nimeni altcineva în afara de mine, perioada asta este despre mine. Nu am o relație în acest moment, nici nu a fost o relație”.

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *