S-a dat start proiectului „Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul”. Zeci de copii au călătorit cu autobuzul

Astăzi, Botoșani își deschide porțile către o excursie educațională de excepție, acțiune ce face parte din proiectul „Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul”. Acesta nu este doar un simplu proiect, ci o chemare către fiecare copil din clasele I-IV să devină pionier al schimbării, să urce la bordul autobuzului și să pornească într-o călătorie a cunoașterii și responsabilității, transmite printr-un comunicat Primăria Botoșani.

Potrivit sursei citate, scopul acestui proiect este măreț, nu doar pentru a-i învăța pe copii cum să utilizeze autobuzul, ci și de a le cultiva conștiința ecologică și responsabilitatea față de comunitatea din care fac parte.

„Astăzi nu doar începem o călătorie cu autobuzul, ci și o călătorie spre un oraș mai bun, mai verde. Acești mici eroi ai autobuzului sunt atât viitorul, cât și prezentul comunității noastre. Ne dorim ca ei să devină modele pentru ceilalți și să ne arate cum pasiunea și încrederea pot schimba lumea” – a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.
Acest proiect se va desfășura în parteneriat cu societatea Eltrans și cu mai multe unități de învățământ de pe raza municipiului Botoșani.

One thought on “S-a dat start proiectului „Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul”. Zeci de copii au călătorit cu autobuzul

  1. să învețe responsabilități..sa se incheie la încălțări, să știe să folosească hârtia igienică in scopul destinat, să știe să dea buaziua la vecini și când intră într-o încăpere, să acorde locul în autobuz unei persoane in vârstă, să mulțumească pentru ca i să oferiți ceva…de fapt aici avem valoarea educației primite în familie acolo unde există…succes și mai sunt multe de adăugat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *