Botoșănean amendat cu 20.000 lei după ce a fost prins cu 100 de pachete de țigări de contrabandă

Un botoșănean a fost sancționat cu 20.000 de lei, pentru că transporta țigarete fără documente legale. La data de 14 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe o stradă, din orașul Ștefănești, au observat un bărbat care se deplasa pe bicicletă, iar la vederea forțelor de ordine, botoşăneanul a schimbat brusc direcția de deplasare, mărind, totodată, viteza de deplasare.

În urma somațiilor polițiștilor de a se opri, acesta s-a conformat, fiindu-i stabilită identitatea în persoana unui bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate. În urma controlului efectuat în geanta pe care o transporta, au fost identificate 100 de pachete de țigarete, de proveniență Republica Moldova, pentru care nu deținea documente legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei, conform Legii 227 din 2015, privind Codul fiscal, iar țigaretele au fost supuse confiscării.

Percheziție la locuința unui tânăr din Flămânzi. Individul, reținut după ce a bătut măr doi tineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *