Un fost medic din Botoșani s-a stins din viață. A fost director al unei importante instituții

Un fost medic din Botoșani s-a stins din viață. Este vorba despre fostul director al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava, Lăcrămioara Vieru, care s-a stins la vârsta de 63 de ani. Fost medic veterinar la Botoșani imediat după absolvirea facultății, Lăcrămioara Vieru a murit din cauza unor probleme de sănătate.

După ce a fost medic veterinar la Botoșani, a plecat Marginea și apoi a intrat la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Suceava, unde a devenit director. Ea va fi condusă pe ultimul drum luni, 16 octombrie.

„Nu există cuvinte care să descrie această durere: despărțirea dintre un copil și mama sa… Este atât de nedreaptă viața… Urse Dragos și Anda Delia : Vă doresc ca Bunul Dumnezeu să vă miluiască în aceste momente grele și să vă învrednicească să le depășiți! Bunul Dumnezeu să te ierte și să îți așeze sufletul deosebit în Împărăția Sa, cumătră scumpă Lacramioara Vieru ! Dumnezeu te-a iubit prea mult și te-a chemat la El! Vei ramâne mereu în inimile și în gândurile noastre!”, este unul dintre mesajele transmise de apropiați.

Ce a păţit o fată de 14 ani în baia unui restaurant din Botoşani! Cazul a ajuns în justiţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *