Anunț Nova Apaserv! Apa a fost întreruptă, astăzi, în Cartierul Alfa Land și mai multe localități din județul Botoșani

robinet , stiri, botosaniDin cauza unei avarii apărute pe conducta de aducțiune Botoșani – Flămânzi, cu localizare în sensul giratoriu Alfa Land, societatea comercială Nova Apaserv S.A, anunță că a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei astăzi, 14.10.2023, în intervalul orar 11:00-15:00, către utilizatorii din Cartierul Alfa Land, Lebăda, localitățile Bălușeni, Coșula, Cristești, Copălău, Frumușica, inclusiv orașul Flămânzi.

Precizăm că, echipa de intervenție a societății a început efectuarea manevrelor necesare remedierii defecțiunii și repunerii sistemului în funcțiune.

De asemenea, facem mențiunea că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat, pentru evitarea producerii unor eventuale avarii și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia. Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile și le mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Nova Apaserv.

Inel scos de pe degetul unui băiat de 14 ani cu ajutorul pompierilor. Copilul a ajuns la Secția Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *