FOTO Bătrâna dată dispărută în urmă cu trei zile, găsită de polițiștii botoșăneni la peste 7 kilometri de locuință, ghemuită, într-o lizieră

Polițiștii botoșăneni au reușit să o găsească pe femeia de 84 de ani, din comuna Corni, a cărei dispariție a fost sesizată în urmă cu trei zile, de către familia acesteia.

Femeia a părăsit domiciliul, pe 10 octombrie a.c., pentru a merge în pădurea din proximitatea locuinței, iar din cauza întunericului, nu a reușit să mai găsească drumul spre casă și s-a îndepărtat tot mai mult.

Astăzi, 13 octombrie, după 3 zile de căutări, polițiștii au găsit-o pe bătrână, ghemuită, într-o lizieră, la peste 7 kilometri de locuința sa. Femeia era vizibil slăbită, fiind transportată pe brațe de polițiști până la ambulanța solicitată să o preia, în vederea analizării stării de sănătate”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

În aceste zile, peste 50 de polițiști însoțiți de câinele de urmă, jandarmi, pompieri și voluntari au scotocit zona împădurită pentru a localiza bătrâna.

Un tânăr din Botoșani și-a dat mașina pe mâna unui prieten, deși știa că nu are permis și este băut. Amândoi au dosare penale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *