Acțiune de amploare organizată de polițiști, în Piața Centrală a municipiului Botoșani. Zeci de agenți economici verificați și peste 100 persoane legitimate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au acționat în Piața Centrală, din municipiul Botoșani, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 100 de persoane, iar 6 dintre acestea au fost supuse controlului corporal, asupra unei persoane fiind identificate mai multe pachete de țigarete de proveniență Republica Moldova, pentru care nu deținea documente legale. Țigaretele au fost supuse confiscării, iar persoana asupra căreia au fost identificate a fost sancționată contravențional.

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost controlați 21 de agenți economici.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.600 de lei, 10 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind piața produselor din sectorul agricol, transmite IPJ Botoșani.

Botoșănean luat în cătușe de la domiciliu și dus direct la închisoare

One thought on “Acțiune de amploare organizată de polițiști, în Piața Centrală a municipiului Botoșani. Zeci de agenți economici verificați și peste 100 persoane legitimate

  1. Felicitari ! Vreau sa vad si fericita zi, in care vor fi eliminati valutistii si escrocii ce-si fac viata in centrul pietei. Probabil, promisiuni se vor face, dar realitatea este aceia ca acesti indivizi de ani de zile-si fac afacerile oneroase in vazul tuturor fara sa se faca nimic din punctul de vedere legal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *