Un adolescent din Botoșani și-a pierdut banii munciți, 2.500 lei, la păcănele

Dependența de jocurile de noroc, ”boală” grea pentru mulți tineri. Un adolescent de 16 ani, din Botoșani, a abandonat școala pentru a-și câștiga proprii bani, numai că cei 2.500 lei primiți în două luni de muncă i-a ”tocat” la păcănele.

Tânărul a ajuns pentru consiliere la Compartimentul de Neuropsihiatrie Infantilă din cadrul Secției Pediatrie a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani.

”Am avut recent un caz, un adolescent cu abandon școlar care muncea. A muncit și a câștigat bani, a zis el, dar banii câștigați, 2.500 lei, i-a pierdut la păcănele. Fără prea mari păreri de rău, pentru că a muncit o lună-două luni și a pierdut banii la păcănele”, a declarat Laura Jijie, medic șef la Compartimentul de Neuropsihiatrie Infantilă.

Cei mai mulți dintre împătimiții jocurilor de noroc care ajung pe mâinile medicilor sunt adolescenți cu vârste între 14-16 ani.

Și-a abandonat copilul, dar după moartea lui a primit 50.000 de euro. Mama Mariei, fata din Botoșani ucisă cu cruzime, primește daune morale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *