Omul de afaceri din Botoșani, nelipsit de 30 de ani de lângă naționala României. Își plătește din banii lui deplasările alături de „tricolori”

Omul de afaceri Cornel Șfaițer merge la orice deplasare a echipei naționale de fotbal a României de aproape 30 de ani. Botoșăneanul a precizat că își plătește din banii lui deplasările alături de „tricolori”. Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, conducătorul de la Poli Iași a dezvăluit că e una dintre plăcerile sale să meargă în străinătate la meciurile echipei naționale, dar și la alte partide internaționale.

„Am fost și în Kosova, am fost la toate meciurile astea, la Andora, am fost și în Elveția. Am fost în preliminariile din 96, sunt foarte multe meciuri la care am fost.”, a declarat, la Antena1, Cornel Șfaițer.

El va susține naționala și la Campionatul European din Germania, fiind convins că România va câștiga cu Belarus.

„Am văzut aseară antrenamentul oficial. Suprafața de joc mi s-a părut netedă și cred că nu va pune probleme, echipa națională se va impune”, a declarat, la Antena1, Cornel Șfaițer.

Cornel Şfaiţer este talismanul naţionalei României în campania de calificare la EURO 2024. România este neînvinsă în aceste preliminarii şi poate trece pe primul loc dacă va câştiga partida cu Belarus.

 Eu cred în calificare şi, dacă vom ajunge acolo, cu siguranţă voi fi prezent. Eu cred că, din punctul meu de vedere, este un meci foarte important. Cred că echipa naţională se va impune. Dacă vom lua 6 puncte cred că vom pune presiune şi pe Elveţia. Dacă ne vom impune cu Belarus, va fi presiune mare. Când eşti pe primul loc, e un avantaj foarte mare. Aceşti băieţi au nevoie de o calificare la un turneu final. Pot să fie o surpriză şi acolo„, a spus Cornel Şfaiţer în exclusivitate pentru AntenaSport.

Medic de la Spitalul Județean Botoșani, în doliu. „Regretăm profund pierderea unui om deosebit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *