Conducerea Judecătoriei Botoșani, desemnată, miercuri, de CSM. Cine sunt președintele și vicepreședinții

judecatoria botosani, stiri, botosaniConducerea Judecătoriei Botoșani a fost desemnată, miercuri, în cadrul unei ședințe a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Secția pentru judecători a CSM a decis prelungirea delegării judecătorului cu grad profesional de tribunal Adrian Vasile Murariu în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Botoşani.

Măsura intră în vigoare începând cu data de 2 noiembrie 2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

Același for instituțional a desemnat și cei doi vicepreședinți ai Judecătoriei Botoșani, care au primi noi mandate la conducerea acestei instanțe. Este vorba de judecătoarea Ramona Cristea și de judecătorul Cristian Vorniciasa, care vor continua în funcțiile de vicepreşedinte al Judecătoriei Botoșani, începând cu data de 2 noiembrie 2023, până la ocuparea funcției prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

Și-a abandonat copilul, dar după moartea lui a primit 50.000 de euro. Mama Mariei, fata din Botoșani ucisă cu cruzime, primește daune morale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *