Jim Carrey se întoarce pentru filmul The Grinch 2

Rolul din „Cum a furat Grinch Crăciunul” este unul de referință pentru cariera lui Jim Carrey. Iar actorul a fost confirmat recent în rolul principal al producției Grinch 2, care va apărea spre finalul anului următor.

Echipa de producție a confirmat că Jim Carrey va juca în noul film, iar așteptarea nu este tocmai mare, din moment ce filmul va apărea peste aproximativ un an.

„Pregătiți-vă să vă țineți pălăriile Whoville, oameni buni, pentru că Grinch s-a întors și este mai încântător ca niciodată! Jim Carrey, actorul legendar care ne-a furat inimile în rolul morocănosului Grinch verde, s-a răzgândit și revine la rolul iconic!”, a anunțat echipa de producție.

The Grinch este un pustnic verde, blănos, care a crescut în singurătate și se simte neapreciat. Din acest motiv el detestă Crăciunul și tot ce reprezintă această sărbătoare. Pentru a se simți mai bine, începe să fure cadouri de la alții și să le strice sărbătorile. Inima să începe să se schimbe când descoperă farmecul sărbătorilor, astfel că află ce înseamnă bucuria. El se împrietenește cu locuitorii din Whoville și sărbătorește Crăciunul cu ei.

Jim Carrey, marcat de rolul de Grinch

Jim Carrey a interpretat rolul lui Grinch în filmul „Cum a furat Grinch Crăciunul„, apărut în 2000. Într-un interviu acordat ulterior, el a mărturisit că a fost traumatizat de stratul gros de machiaj pe care a trebuit să îl suporte.

Actorul și-a dorit să renunțe la rol, însă a fost convins să rămână după ce a primit ajutor profesionist din partea unui angajat al CIA, care în viața de zi cu zi îi învăța pe agenți să suporte tortura.

„Când am făcut Grinch, când mă machiau parcă mă îngropau de viu în fiecare zi. La un moment dat am zis că nu pot să fac filmul. Apoi s-a luat decizia de a angaja pe cineva de la CIA care îi învăța pe agenți cum să suporte tortura. Am fost machiat așa de 100 de ori…deci ușor nu a fost”, a spus Jim Carrey.

În orice caz, Cum a furat Grinch Crăciunul a avut un succes important, cu încasări de 345 de milioane de dolari, cifre remarcabile pentru o comedie. Carrey a refuzat însă să apară în animația The Grinch, din 2018, astfel că rolul principal a fost interpretat de Benedict Cumberbatch (voice over). The Grinch a avut un succes răsunător la box office, cu încasări de peste 520 de milioane de dolari la un buget de 75 de milioane de dolari.

Pe Grinch îl știm și din jocuri

Grinch este un cuvânt care a intrat și în folclorul popular datorită succesului filmelor amintite. Drept urmare, nu e surprinzător că producătorii de jocuri video și-au îndreptat atenția către acest personaj. Cel mai cunoscut joc video este The Grinch, apărut în anul 2000 pe mai multe platforme, printre care și PlayStation. Utilizatorul intră în pielea lui Grinch și trebuie să depășească mai multe obstacole pe care le are în cale.

Jocurile cu tematică de Crăciun sunt adesea întâlnite și pe site-urile de păcănele gratis sau pe platformele de cazino licențiate ONJN. Ele îi introduc pe utilizatori într-o atmosferă de sărbătoare, iar printre cele mai apreciate titluri se numără Secrets of Christmas de la NetEnt, Santa vs Rudolf de la EGT și Christmas Big Bass Bonanza de la Pragmatic Play. Lista este însă mult mai lungă și este întregită în special în perioada sărbătorilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *