Chiul în masă la cabinetele medicilor stomatologi din Botoșani. Șase dentiști nu au fost găsiți la program

Nu mai puțin de șase medici stomatologi botoșăneni nu au fost găsiți la program, în urma unui control al Casei Județene de Asigurări de Sănătate. CAS Botoșani a făcut verificări, în luna septembrie, la cabinetele medicilor stomatologi cu care sunt în contract, pentru a vedea dacă respectă programul de activitate, iar mai mulți dentiști nu erau la muncă.

Astfel, cei șase medici chiulangii riscă sancțiuni, respectiv 5% din valoarea de contract aferentă lunii în care s-a constatat absența. Unul dintre cei șase stomatologi va primi o sancțiune mai mare., întrucâț nu a fost găsit la cabinet de două ori la rând în timpul verificărilor. El riscă diminuarea cu 10% a valorii de contract aferentă lunii în care nu a fost găsit la program.

”Șase medici stomatologi nu au fost găsiți la program în momentul în care au fost verificați. Atenționăm medicii să-și respecte clauzele contractuale și să acorde servicii în beneficiul pacienților, având în vedere că au crescut sumele prevăzute în contract. Dorim ca această creștere a valorii pe contract să se recflecte și în acoperirea necesarului de servicii medicale stomatologice la nivelul judeâului Botoșani”, a precizat Alina Mustiață, directorul general al CAS Botoșani.

35 de furnizori de servicii medicale stomatologice cu 51 de medici sunt în contract cu CAS Botoșani.

Preot din Botoșani la sfârșitul slujbei de duminică: „Nu mai loviți în medici! E prea mult”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *