Valeriu Iftime i-a decis soarta lui Dan Alexa: ”Asta e viața antrenorilor”

După doar șapte etape din SuperLiga României, Valeriu Iftime a decis să îl demită pe Marius Croitoru (43 de ani) și să îl aducă la cârma celor de la FC Botoșani pe Dan Alexa (43 de ani).

Pe 1 septembrie, ”Chirurgul” a fost instalat pe banca moldovenilor, însă până acum nu a reușit să obțină vreo victorie.

Valeriu Iftime i-a decis soarta lui Dan Alexa: ”Asta e viața antrenorilor”

Dan Alexa are șase meciuri pe banca celor de la FC Botoșani: 3 remize și 3 înfrângeri. Totuși, Valeriu Iftime se declară mulțumit de noul său antrenor.

Patronul l-a lăudat pe tehnician, însă a recunoscut că doar rezultatele pozitive în vor ține pe bancă pe acesta.

”Alexa? Am rămas surprins de el ca om și ca antrenor, dar trebuie să văd și rezultatele. Eu cred că poate, că am ales bine, dar totul depinde de rezultate până la urmă, asta e viața antrenorilor. Nu găsesc o listă a antrenorilor cu licență Pro care să fie promovată, la care să am acces mereu, să văd care e pregătirea, mereu se duce vorba din gură în gură prin impresari.

Anul trecut am greșit. În 2022 nu am adus niciun fotbalist bun. După ce spunea Marius Croitoru părea simplu, dar nu era așa. Am avut niște transferuri nereușite, apoi a trebuit să fac curățenie, acum am jucători de calitate, dar toate energiile sunt afectate când ești pe ultimul loc.

Toți jucătorii au o stare de inconfort care complică situația. Dan are un discurs bun, cu FCSB am avut o repriză în care am jucat bine, aproape că i-am dominat”, a declarat Valeriu Iftime, scrie DigiSport care citeaza Playsport.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *