FOTO Activități preventive, astăzi, în punctele de trecere a frontierei de pe raza județului Botoșani. Mesajul transmis de polițiștii de frontieră!

Polițiștii de frontieră botoșăneni au desfășurat astăzi mai multe activități preventive în punctele de trecere a frontierei de pe raza județului Botoșani. Scopul principal al campaniei de prevenire este de a stopa contrabanda și contrafacerea prin conștientizarea efectelor negative ale acestora.

Polițiștii de frontieră i-au îndemnat pe participanții la trafic din cele trei puncte de trecere – Rădăuți Prut, Stânca și Racovăț să se informeze înainte de a cumpăra în legătură cu locul și modul de fabricare ale bunului cumpărat și să se asigure că au apelat la o sursă sigură.

”Când cumperi produse contrafăcute, întărești cu banii tăi puterea organizațiilor infracționale, descurajând dezvoltarea economică a comunităților și locurile de muncă legitime. Alimentezi cercul vicios al contrabandei și îți riști propria siguranță, a comunității și a mediului”, transmite pe pagina de socializare Poliția de Frontiera Iași.

Un bărbat din Botoșani și cei doi fii ai săi au bătut crunt doi tineri. Agresorii au ajuns după gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *