Se „rupe” stadionul la Botoșani! Anunț legat de bilete înaintea meciului cu FCSB

Se anunță sold-out pe stadionul lui FC Botoșani la meciul cu FCSB, sâmbătă, 7 octombrie, în etapa a 12-a din SuperLiga.

FC Botoșani primește vizita celor de la FCSB, sâmbătă, 7 octombrie, ora 21:30 în etapa cu numărul 12 din SuperLiga. Fanii moldovenilor au luat cu asalt Stadionul „Municipal” din Botoșani pentru disputa cu liderul din campionatul României.

Se „rupe” stadionul la Botoșani! Anunț legat de bilete înaintea meciului cu FCSB

FC Botoșani caută prima victorie pe teren propriu împotriva celor de la FCSB. În cele 14 meciuri directe disputate pe Stadionul „Municipal”, echipa lui Gigi Becali a obținut 12 victorii și două rezultate de egalitate. Duelul de sâmbătă seară va fi arbitrat de Florin Andrei, scrie Fanatik

Deși clubul patronat de Valeriu Iftime se află într-o situație delicată, pe ultimul loc și fără victorie, suporterii s-au înghesuit pentru a prinde un loc la meciul cu FCSB. Anunțul a fost făcut de FC Botoșani pe pagina oficială de Facebook. „Suntem aproape SOLD OUT!

Partida, de la ora 21:30, împotriva celor de la FCSB, a generat un interes deosebit printre microbiștii și implicit, suporterii botoșăneni, aspect pentru care suntem recunoscători.

Prin urmare, vă anunțăm că nu mai avem disponibile decât foarte puține locuri, toate în zona peluzei, astfel că vă așteptăm cât mai repede să le ocupați.

Vă așteptăm atât fizic, la casa de bilete a stadionului „Municipal”, cât și online, pe site-urile www.fcbt.ro, respectiv www.bilete.ro! Vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion, pentru a striga împreună: LUPTĂ, BOTOȘANI!”, se arată în postarea celor de la FC Botoșani.

FOTO Medicul arab de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani despre care există doar cuvinte de laudă. Omar Almanasreh: Cine vrea liniște și familie, cred că aici este cel mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *