FOTO Primăria Botoșani va demola construcția începută în vecinătatea Parcului Mihai Eminescu. Ce propune primarul să se facă acolo!

Primăria municipiului Botoșani va demola construcția începută în vecinătatea Parcului Mihai Eminescu, în spatele centrului de încasări al Nova Apaserv SA. Primarul Cosmin Andrei susține că actualul schelet nu mai poate fi utilizat în niciun scop, iar municipalitatea va începe demolarea construcției.

În primă etapă, acolo va fi amenajată o parcare supraterană, însă ulterior destinația terenului ar putea fi schimbată.

„Am pus în buget finanțare pentru evaluarea demolării acelei structuri care nu mai poate fi folosită la nimic și apoi să vedem ce destinație îi vom da. Probabil o parcare la nivelul solului, pentru început, pentru că o parcare supraetajată are nevoie de o finanțare foarte mare, iar bani din bugetul local nu cred că sunt pentru această investiție și atunci în primul rândul facem curățenie, iar apoi vedem ce putem face”, a spus primarul.

Construcția nefinalizată a fost subiectul unui litigiu între Primăria Botoșani și Consiliul Județean.  Una dintre instituții deținea terenul, iar cealaltă construcția. În urma unor negocieri, spațiul a revenit Primăriei.

În trecut, zona era atractivă pentru anumiți oameni de afaceri, care intenționau să o concesioneze sau să o cumpere pentru a construi acolo un complex comercial.

FOTO Medicul arab de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani despre care există doar cuvinte de laudă. Omar Almanasreh: Cine vrea liniște și familie, cred că aici este cel mai bine!

One thought on “FOTO Primăria Botoșani va demola construcția începută în vecinătatea Parcului Mihai Eminescu. Ce propune primarul să se facă acolo!

  1. PARCAREA DE AVOLO SR FI UTILA PENTRU POLIȚIE CEA MAI MARE PROBLEMĂ ,JUDECATORIE TRIBUNAL BOTOȘANI….DACA AJUNGE IN ALTA PARTE LA BIȘNIȚARI IMOBILIARI SA FACA SPATII COMERCIALE E GRABA PROBLEMA AR FI INTERESANT SI DNA…TREBUIE SA INTERVINĂ….???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *