Gigi Becali nu are milă de prietenul Valeriu Iftime și amenință că FCSB o lasă pe FC Botoșani pe ultimul loc în Superliga: „Nu am ce să îi fac! Mergem la nenea Iftime să îl batem!”

Foto gsp.ro

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, îl „amenință” pe prietenul Valeriu Iftime, omologul de la FC Botoșani, că va rămâne pe ultimul loc în Superliga și după meciul de sâmbătă.

FCSB se va deplasa sâmbătă pe terenul lui FC Botoșani, în etapa 12 din Superliga, iar Gigi Becali i-a transmis lui Valeriu Iftime să își ia gândul de la un rezultat pozitiv. Patronul vicecampioanei României a vorbit cu reporterul ProSport despre planurile pentru următorul meci, cel împotriva moldovenilor, și a transmis că nu se pune problema ca elevii lui Elias Charalambous să nu revină la București cu toate cele trei puncte.

Gigi Becali nu mai ține cont de prietenia cu Valeriu Iftime și are de gând să o lase pe FC Botoșani pe ultimul loc al clasamentului.

„Ce facem etapa viitoare? Păi, ce să facem? Mergem la nenea Iftime să îl batem! E pe ultimul loc, dar nu am ce să îi fac. Avem nevoie de toate cele trei puncte. Nu trebuie să mai facem pași greșiți.

Și așa am pierdut două puncte cu U Cluj. Iar punctele le-am pierdut pe mâna noastră. Am ratat multe ocazii, iar dacă te joci cu ocaziile, plătești. Iar noi am plătit în final de meci”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *