Interlopului botoșănean care a terorizat Spania i s-a pus pata pe o doctoriță. Ioan Clămparu i-a dat întâlnire la tribunal

Foto SpyNews

Botoșăneanul Ioan Clămparu, alias „Cap de porc” sau „Ion de la Madrid”, are o nouă țintă: o doctoriță din Aiud, pe care o acuză de malpraxis, solicitând și despăgubiri din partea acesteia.

După ce a târât prin fața judecătorilor mai mulți anchetatori, precum și angajați ai Administrației Naționale a Penitenciarelor și chiar deținuți, Ioan Clămparu a decis să o cheme în fața instanței pe o doctoriță din Aiud.

Clămparu, care este condamnat la 30 de ani de pușcărie, a deschis și un proces în care contestă modul de executare a pedepsei, invocând faptul că ar merita un regim mai blând. Într-un dosar similar, magistrații i-au respins cererea. „Respinge, ca nefondată, contestația formulată de condamnatul Clămparu Ioan, deţinut în Penitenciarul Aiud, împotriva Încheierii nr. 363/13.08.2021, emisă în dosarul nr. 307/2021 de judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Aiud. Menține ca legală şi temeinică încheierea atacată. În temeiul art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă contestatorul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum de 200 de lei. Definitivă”, a fost decizia instanței.

În urmă cu câțiva ani, Clămparu s-a judecat și cu doi foşti colegi de celulă, care l-au lăsat fără haine, furându-i-le în timp ce dormea. La momentul respectiv, SPYNEWS a dezvăluit că a incidentul ar fi avut loc la Rahova, unde Clămparu ar fi fost adus de la un alt penitenciar din țară, pentru a fi mai aproape de București, fiindcă trebuia să fie audiat de autorități. Acesta ar fi fost încarcerat într-o cameră de tranzit, de opt persoane, unde sunt aduși pușcăriașii din toate colțurile țării, de care au nevoie, pentru diverse proceduri, polițiștii sau procurorii din Capitală.

Deținuții din această categorie sunt returnați, de fiecare dată, numai pe timpul nopții. În acest context, pe când se afla temporar la Rahova, Clămparu ar fi fost jefuit de alți doi deținuți, care, luați în toiul nopții pentru a fi trimiși la închisoarea de la care au venit, s-au „lipit” de lucrurile altor pușcăriași, care dormeau duși. Când s-a trezit, Clămparu ar fi constatat că nu mai avea decât hainele în care dormise, scrie SPYNEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *