Florin Țurcanu vrea să lupte împotriva corupției după ieșirea din pușcărie. „Directorii să nu mai bage degetul în borcanul cu miere”

florin turcanu ridicat de dna perchezitii la casa socrului- BotosaniFostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, a povestit prin ce a trecut în perioada cât a stat după gratii. El susține că justiția și-a făcut treaba, iar acum vrea să lupte împotriva corupției. Țurcanu le recomandă politicienilor din județ să nu încalce legea pentru că pușcăria este grea.

„Aș vrea să trag un semnal de alarmă și să rog toți politicienii din județul Botoșani să înțeleagă că dacă încalci legea ajungi la pușcărie și în detenție este greu de suportat. Nu-i atât de simplu ca atunci când stai acasă, în fotoliu, cu paharul de vin în față și își faci treburile raportat la când ajungi în detenție. Cred că este momentul să se reseteze tot ce înseamnă clasa politică și directorii să nu mai bage degetul în borcanul cu miere. Pentru că dacă îl bagă am încredere că justiția o să își facă treaba și nu o să rămână nimeni nepedepsit, nu doar eu”, a spus Țurcanu.

El susține că toți directorii ar trebui să cheltuie banul public cu respect, iar oamenii de afaceri nu ar trebui să facă apel la cei care sunt în funcții pentru a-și rezolva problemele. Totodată, fostul șef al administrației județene vrea să facă un ONG prin intermediul căruia să scoată la iveală faptele de corupție, dar și să facă acțiuni de prevenire a acestor acțiuni ilegale.

„Și instituțiile statului au luat așa, floricele, o floricică, două floricele și restul? Adică o mie trec pe roșu și cam unul e oprit. Dacă o să îmi fac dușmani îmi pare rău. Eu nu dau nume, dar spun care este situația. Și atunci să vedeți ce liniște va fi și nu o să mai vedeți bunăstare la aceștia cu funcție așa mare”, a adăugat Țurcanu.

Florin Țurcanu mărturisește prin ce a trecut în pușcărie: „Am stat în cameră cu criminali, violatori. Să te mănânce și ploșnițele, să suporți gazele la 20 de băieți…”

2 thoughts on “Florin Țurcanu vrea să lupte împotriva corupției după ieșirea din pușcărie. „Directorii să nu mai bage degetul în borcanul cu miere”

  1. Se reintregeste clica de hoti din clanul Turcanu. Urmeaza sa poposeasca in purgatoriu fratele Mihai,marele euroşparlamentar de Sulita. Apoi, cu puscaria data la spate, vor continua sa fure mult mai discret si rafinat. O vorba din popor spune ca „din coada de caine nu faci sita de matase”, asa cum si din acesti maimutoi pusi pe jaf si inselaciune,nu poti face oameni.

  2. Imi pare rau pentru ce i s-a intamplat. Dar de ce a raspuns singur. Acei oameni de afaceri care au oferit mita fac pe victimele si n-au patit nimic. Din contra. Au prosperat foarte mult. Conducatorii nostri locali din primarii si din alte institutii accepta riscurile numai sa poata mari averile, sa calatoreasca in tarile calde, sa dea bani la amante, sa aiba bani in conturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *