Licitație la Primăria Botoșani! O societate în insolvență în asocierea de firme care câștigă modernizarea a 14 străzi

O societate în insolvență face parte din asocierea de firme care a câștigat modernizarea a 14 străzi din municipiul Botoșani, cuprinse în cvartalul 3. Este vorba de societatea comercială Tehnic Asist SRL, care și-a adjudecat lucrarea în asociere cu Consteel Company SRL. Ambele firme sunt controlate de omul de afaceri Mirel Vlas.

Tehnic Asist SRL, aflată în reorganizare judiciară, este administrată de Daniela Vlas, soția omului de afaceri, iar Consteel Company SRL, care este lider de asociere, de Camelia Bejan, mâna dreaptă a lui Mirel Vlas în ceea ce privește partea tehnică a afacerilor sale.

Contractul încheiat de Consteel Company SRL și Tehnic Asist SRL cu Primăria municipiului Botoșani este în valoare de 6,7 milioane de lei. Această asociere a fost declarată câștigătoare în fața asocierii dintre Conrec SRL și Instal-Con SRL, care a venit cu o ofertă de 7,03 milioane de lei.

Consteel Company SRL și Tehnic Asist SRL ar urma să execute lucrările de “Reabilitare și modernizare străzi Cvartal III – Împărat
Traian: strada 1 Mai, strada Libertății, strada Spătar Milescu, strada Pălmași, strada Mușat Vodă, strada Poporului, strada Cașin, strada
Havuzului, strada Moara de Foc, strada Eroilor, strada Vulturului – Municipiul Botoșani“.

Finanţele Publice din Botoşani au băgat în insolvenţă încă o firmă de construcţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *