Linie de gardă la Secția de Chirurgie plastică a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, de la 1 octombrie. Manager: Va crește foarte mult actul medical

Secția de Chirurgie plastică a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani are linie de gardă de la 1 octombrie. Medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean Botoșani, a declarat că prin înființarea liniei de gardă va crește foarte mult actul medical, iar timpii de reacție ai medicului vor fi mai scurți, întrucât până acum erau chemați la cazurile urgente de la domiciliu.

Este o realizare. De la 1 octombrie, Secția de Chirurgie plastică are gardă fizic cu medicii care sunt pe secții. Până acum erau solicitați prin gardă la domiciliu la cazurile care se considerau urgență. Faptul că avem de la 1 octombrie această linie de gardă, crește foarte mult actul medical și timpii de reacție a medicului specialist în patologia chirurgie plastică și de arși sunt foarte scurți, pentru că medicul este efectiv prezent în spital”, a declarat Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani.

Linia de gardă va fi asigurată de cei patru medici chirurgi, angajați ai spitalului, plus încă trei care vor veni cu contract cu timp parțial doar pentru gărzi.

FOTO! Medicul arab de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani despre care există doar cuvinte de laudă. Omar Almanasreh: Cine vrea liniște și familie, cred că aici este cel mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *