Valeriu Iftime, prima reacție după umilința de la Craiova! Ce se întâmplă cu Dan Alexa: „Dacă mi-ar pune arma la cap

Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, are încredere totală în Dan Alexa, chiar dacă FC Botoșani este lanterna roșie a Superligii.

FC Botoșani este pe ultimul loc în clasamentul Superligii, iar Valeriu Iftime a spus pentru ProSport că nu se gândește să renunțe la Dan Alexa după umilința din Bănie, scor 5-1.

Finanțatorul moldovenilor a declarat că are încredere totală în antrenorul Dan Alexa deoarece este singurul capabil să îi facă pe actualii jucători din lot să-și revină. Chiar dacă a anunțat că din următoarele patru etape este mulțumit dacă echipa sa ar obține cel puțin patru puncte, totuși Valeriu Iftime așteaptă ca elevii lui Dan Alexa să se mobilizeze și să se autodepășească în aceste jocuri.

„Dacă obținem patru puncte este minune!”

Valeriu Iftime a afirmat că este conștient de valoarea echipei sale și le cere jucătorilor să se „trezească”.

„Duminică seara am fost terminat de supărare. Am intrat într-o vrie și pare că nu ne revenim. Însă, și meciurile astea de prin Cupa României ne dau peste cap. Echipa mi-a stat doar pe drumuri și abia că am terminat meciul din campionat, de la Craiova, în picioare.

Nici nu se pune problema să mă gândesc la schimbarea lui Alexa. Și dacă mi-ar pune cineva arma la cap ca să îl dau afară pe Alexa, nu aș face acest lucru. Am mare nevoie de Dan și sper că el este conștient că eu am mare încredere în el.

E singurul om care mă poate ajuta să scoatem echipa din subsolul clasamentului. Nu cer jucătorilor să se dea peste cap, ci pur și simplu îi rog din suflet să încerce să se trezească. Sunt conștient că ne vor aștepta patru meciuri infernale. Vom da peste FCSB, Sepsi, U Cluj și Farul, iar dacă scoatem trei sau patru puncte din aceste patru meciuri este o mare minune. Însă, mi-aș dori ca jucătorii să mă contrazică și să se autodepășească.

Sunt conștient că îi expun pe Dican și Florescu cu această situație penibilă în care ne aflăm, iar ei sunt doi jucători de echipe de play-off, dar sper că ei ne vor ajuta să ieșim de aici. L-am văzut și eu pe Florescu la interviul de după meci, iar eu sunt convins că a vorbit din suflet și că îl doare, dar nu trebuie să abandonăm lupta niciunul. Trebuie să ridicăm capul din pământ și să scoatem corabia la mal”, a spus Iftime, potrivit Pro Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *