FOTO Reabilitarea străzii Sucevei a fost finalizată. Au fost amenajate și două sensuri giratorii

Primăria municipiului Botoşani a anunţat că eabilitarea străzii Sucevei a fost finalizată. Pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada Primăverii și Calea Națională au avut loc lucrări de modernizare.

Oferim condiții mult mai bune de circulație șoferilor botoșăneni! Strada Sucevei este de acum „un alt” tronson! Au dispărut dalele cu șinele de tramvai, stațiile din mijlocul străzii și gropile din asfalt! A luat sfârșit și disconfortul produs din timpul lucrărilor! De acum, botoșănenii pot circula pe un drum asfaltat și eficientizat. Au fost amenajate două sensuri giratorii la intersecția cu strada Primăverii și cu Bulevardul Mihai Eminescu! În curând vor fi executate și marcajele rutiere”, este mesajul primarului Cosmin Andrei.

Reabilitarea acestui drum vine în completarea asfaltării efectuate anul trecut pe strada Primăverii.

One thought on “FOTO Reabilitarea străzii Sucevei a fost finalizată. Au fost amenajate și două sensuri giratorii

  1. In sfarsit teroarea tramvaileor a trecut
    , fostul negospodar al fostului oras Botosani daca locuieste in alfaland nu auzea trancanitul tramvaileor la ora 05.00!
    ATI TERORIZAT ORASUL BOTOSANI IN SPECIAL PE CEI DIN ZONA PRIMAVERII… multumim administratiei actuale pentru realizarile din ultimii ani!
    ati facut un nou oras!
    trebuia sa fiti din 2000 primar iar acum eram la nivel de oras din GERMANIA! INCA 4 ANI SI PUTEM SA ELIMINAM SI TENEBROASELE SINE DE TRAMVAI!
    FLUENTA TRAFICULUI ESTE DE 100 ORI MAI BUN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *