Cum s-au dat de gol doi tineri care urmau să ridice dintr-un imobil droguri. Jandarmii botoșăneni se aflau chiar în spatele lor

Doi tineri din județul Botoșani, care se aflau la manifestările prilejuite de Zilele municipiului Dorohoi,au dat nas în nas cu un echipaj de jandarmi, imediat după ce au achiziționat substanțe psihoactive.

Ei s-au ales cu dosare penale.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, un echipaj de jandarmerie a auzit doi tineri care vorbeau la telefon cu o altă persoană, pe speaker, spunându-i că vor veni să ia ,,marfă” de la el. Deși comportamentul celor doi nu părea suspect, discuția auzită i-a făcut pe jandarmi să le acorde atenție celor doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani. În scurt timp, la ieșirea dintr-un imobil din apropiere în care aceștia au intrat pentru câteva momente, jandarmii au efectuat un control corporal preventiv, asupra tinerilor fiind găsită o punguță cu un praf alb, motiv pentru care au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *