Tânăr de 18 ani, imobilizat de jandarmii botoșăneni după ce a lovit un bărbat

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii botoșăneni au asigurat ordinea și siguranța publică la Zilele municipiului Dorohoi, eveniment public de amploare la care au fost prezenți mii de participanți de toate vârstele.

Vineri seară, pe Pietonalul Grigore Ghica, jandarmii au observat cum un tânăr de 18 ani îl lovește cu pumnul pe un bărbat în zona feței, în urma unui conflict spontan și au intervenit prompt, imobilizându-l pe agresor.

”În acest caz, în urma verificărilor efectuate, au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Pe lângă constatarea faptelor de natură penală, jandarmii au aplicat și 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 7000 de lei la Zilele municipiului Dorohoi, pentru încălcare normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *