„Mă deranjează haosul apărut!” Dan Alexa, descumpănit după umilința din meciul cu Universitatea Craiova

FC Botoșani a fost zdrobită de Universitatea Craiova, scor 5-1, pe stadionul „Ion Oblemenco” în etapa cu numărul 11 din Superliga. La finalul meciului, Dan Alexa, antrenorul lui FC Botoșani, s-a declarat contrariat de căderea pe care a avut-o echipa sa în ultimele zece minute ale meciului, atunci când a încasat rapid golurile patru și cinci.

„Am făcut greşeli de posesie şi am luat golul patru şi cinci într-un minut. Asta m-a deranjat cel mai mult. Până în minutul 80 am fost o echipă care putea să egaleze. Craiova merită victoria, nici nu ar fi foarte multe de comentat la scorul ăsta. 

Mă deranjează haosul apărut în ultimele minute. S-a simţit foarte mult oboseala, avem foarte multe probleme. Avem jucători care revin din accidentări şi nu pot să joace din trei în trei zile.

FC Botoșani, umilită de Universitatea Craiova

Craiova a fost echipa mai bună, dar nu poţi să îţi baţi joc de un meci. Asta m-a deranjat cel mai mult, altceva nu mai e de spus. Craiova a făcut diferenţa prin viteză.

E clar, apar frustrări când nu reuşeşti să câştigi. Puteam să câştigăm alte meciuri, dar suferim când întâlnim echipe mai bune decât noi.  

Cred că Florescu s-a hazardat puţin, cred că toată lumea trebuie să conştientizeze că un meci se câştigă cu foarte multă organizare. Aici s-a pierdut jocul, jucătorii care au intrat de pe bancă nu s-au văzut aşa mult. Ăsta e un paradox”, a spus Dan Alexa la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Golurile partidei au fost marcate de Marian Danciu (10′), Alexandru Creţu (36′), Jovan Markovic (70′), Ante Roguljic (89′), Alexandru Mitriţă (90′), respectiv Eduard Florescu (39′).

În urma victoriei de duminică, Universitatea Craiova a urcat pe locul secund, acumulând 21 de puncte, în timp ce FC Botoșani a rămas pe ultima poziție, cu șase puncte, potrivit sport.ro

Denis a murit cu două zile înainte de ziua sa. Urma să împlinească 18 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com