Se întâmplă la Botoșani! O femeie a fost tâlhărită pe stradă. A rămas fără poșetă

O femeie a fost tâlhărită pe o stradă din municipiul Botoșani și a rămas fără poșeta în care avea banii și actele. S-a întâmplat pe 23 septembrie, însă autorul a fost reținut în cursul zilei de joi.

Femeia se deplasa pe Calea Națională, iar, la un moment dat, un tânăr de 27 de ani, din Vladeni, s-a apropiat de aceasta și i-a spus poșeta de pe umăr, în care botoșăneanca avea puțin peste 100 de lei.

Polițiștii au reușit să îl prindă pe individ după câteva zile, iar, joi, pe baza probatoriu, a fost reținut. În cursul zilei de vineri, botoșăneanul a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Botoșani, unde a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani formulată în dosarul nr. 4518/P/2023. Respinge cererea inculpatului BEŞLIAGĂ IONUŢ, formulată prin apărătorul din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală şi art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului BEŞLIAGĂ IONUŢ cercetat pentru săvârşirea infrac?iunii de tâlhărie, prev. de art. 233 din Cod penal, pe o perioadă de 30 zile, de la data de 29.09.2023 până la data 28.10.2023, inclusiv. Executorie. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Onorariul apărătorului din oficiu, Petrovici Bogdan, în sumă de 340 lei, se va achita către Baroul Boto?ani din fondurile Ministerului Justi?iei. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi procuror. Pronunţată în camera de consiliu azi, 29.09.2023, ora 14:30.

Avocata familiei Alexandrei Ivanov va cere arestarea preventivă a doctoriței Pitrop de la Maternitatea Botoșani: Este o șmecherie ce a făcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *