Un tânăr din Botoșani, pe scena de la Vocea României

Un tânăr din județul Botoșani se va afla pe scena de la Vocea României, în cadrul ediției de vineri seară. Este vorba despre Cosmin Mariciuc, din Săveni, un botoșănean care a obținut de-a lungul anilor mai multe premii muzicale. Cosmin a studiat la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca.

Are nenumărate concerte și premii la activ, cu piese proprii și cu dorința de a cânta din dragoste de muzică. Cosmin interpretează cu sensibilitate atât la chitară, cât și cu vocea.

S-a născut pe 24 mai 2000, în orașul Săveni, județul Botoșani. A fost elev la Grup Şcolar „Dr.Mihai Ciucă” din Săveni și  a absolvit cursurile Şcolii Populare de Arte din Botoșani, secţia canto – muzică uşoară, la clasa prof. Cătălina Constantinovici.

Vocea României este o emisiune de talente din România. A avut premiera pe 27 septembrie 2011 la postul Pro TV. Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice.

FOTO Biserica dintr-un sătuc din Botoșani, unică în zona Moldovei. A fost lăsată moștenire de un mare boier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *