Drumuri modernizate într-o comună de la marginea Botoșaniului. Buget alocat de 14 milioane de lei

O comună de la marginea municipiului Botoșani va avea drumurile modernizate, în baza unui proiect finanțat cu 14 milioane de lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este vorba de drumurile din comuna Cristești, care vor fi asfaltate pe o lungime de peste șapte kilometri.

Primăria Cristești a lansat licitația pentru stabilirea firmei de construcții care va executa lucrările pe drumurile comunale și sătești incluse în proiect.

„Lungimea totală de kilometri de drum propuși pentru modernizare prin prezentul proiect este de 7,056 km, din care drumuri comunale în lungime de 5,315 km și drumuri sătești în lungime de 1,741 km”, se arată în caietul de sarcini întocmit de Primăria Cristești.

Valoarea estimată este de 14.708.404,59 lei fără TVA, conform devizului general al investiției, formată din însumarea următoarelor linii bugetare:

  • Construcții şi instalații: 14.683.826,59 lei fără TVA;
  • Lucrări de construcţii pentru organizarea şantierului: 24.578,00 lei fără TVA.

Comuna din Botoșani în care au loc cele mai multe accidente rutiere

One thought on “Drumuri modernizate într-o comună de la marginea Botoșaniului. Buget alocat de 14 milioane de lei

  1. Aici la drumuri se castiga bine pentru constructori si politicieni. Daca aduci piatra de Ripiceni in loc de piatra din proiect si iei cativa centimetri din grosime cate economii se fac. Dirigintii de santier se fac ca nu vad, IGS inchide ochii. Acum este totul festiv iar peste un timp incep lamentarile. Drumurile se macina, constructorul a gresit, n-au fost fonduri suficiente, au trecut camioane grele, primarii sunt nemultumiti s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *