De-a dreptul scandalos! Angajații unei firme din Botoșani nu și-au primit salariile de patru luni

Angajații unei firme din județul Botoșani nu și-au primit salariile de patru luni, a anunțat joi, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă, Daniela Lozneanu.

Potrivit acesteia, inspectorii muncii au demarat un control la firma de construcții mașini după ce mai mulți angajați s-au plâns că nu și-au primit banii pentru munca prestată. Societatea are 70 de salariați.

„Monitorizăm un angajator cu 70 de salariați care nu și-au primit drepturile salariale în ultimele patru luni. Am reușit să îl determinăm să facă o plată parțială, dar și astăzi iar am trimis control acolo să vedem care este situația pentru că continuă să ne vină sesizări în acest sens”, a declarat Daniela Lozneanu.

În primele opt luni ale acestui an, la nivelul acestei instituții s-au înregistrat 253 de petiții, iar 114 botoșăneni s-au plâns de neplata drepturilor salariale. De asemenea, oamenii s-au mai plâns de neplata orelor suplimentare, nerespectarea concendiului de odihnă, condițiile de muncă etc.

VIDEO De-a râsu`- plânsu`! Doi șoferi au oprit mașinile într-un sens giratoriu din Botoșani ca să-și verse nervii unul pe altul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *