Atenție, botoșăneni! Încă o companie își va anula zborurile pe Aeroportul de la Salcea

Aeroportul Suceava, stiri, botosani, salcea, tour operatorDupa inchiderea bazei Wizz Air de la Suceava, o alta companie isi va anula zborurile din mai multe orase, inclusiv de pe Aeroportul Stefan cel Mare de la Salcea. Este vorba desore Air Connect, care potrivit Boarding Pass, suspenda de la 1 octombrie toate zborurile comerciale operate din Bucuresti catre Suceava, Timisoara si Baia Mare.

Cele doua avioane ale Air Connect vor zbura pentru o companie italiana. Aceeasi companie anuntase zboruri comerciale intre Constanta si Suceava, in timpul sezonului estival, dar acestea au fost anulate.

Wizz Air a anunțat joi, 7 septembrie, că, începând cu 28 octombrie 2023, compania aeriană își va închide baza de la Suceava, urmând să opereze în continuare zboruri pe cinci rute actuale din Suceava către Londra LutonRomaMilano BergamoDortmund și Memmingen.

Zborurile spre LarnacaEindhovenBruxelles CharleroiParis Beauvais și Bologna vor continua să fie deservite, dar de la baza din Iași, care va crește odată cu adăugarea unei a cincea aeronave în această iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *