FOTO Autovehicul în valoare de 30.000 de euro, indisponibilizat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autovehicul marca Fiat Scudo, fabricat în 2022, care a fost declarat furat din Germania.

În data de 27 septembrie 2023, în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 43 de ani, care conducea un autovehicul marca Fiat Scudo, înmatriculat în Germania.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a mijlocului de transport, au fost efectuate verificări prin intermediul ofițerilor de legătură, în urma cărora s-a stabilit faptul că proprietarul, o societate de leasing, nu își dăduse acordul pentru ca acesta să părăsească spațiul Uniunii Europene, nu s-au mai plătit ratele creditului din luna ianuarie 2023 și în cel mai scurt timp va merge la o secție de poliţie pentru a declara autovehiculul furat. În jurul orelor 21.00, autovehiculul în valoare de 30.000 de euro a fost introdus în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, în consecinţă fiind reţinut în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Accident mortal la Botoșani! Un bărbat care a încercat să traverseze strada neregulamentar, lovit în plin de un camion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *