Bazinul de la Spitalul de Recuperare Botoșani, nefuncțional din cauza costurilor mari la utilități: Mi se pare de-a dreptul nesimțit

Spitalul de Recuperare Sfantul Gheorghe BotosaniBazinul de la Spitalul de Recuperare ”Sfântul Gheorghe” Botoșani este nefuncțional, din cauza costurilor mari la utilități și a lipsei de personal.

Anunțul a fost făcut, joi, de consilierul local Eugen Țurcanu, în ședința de Consiliu Local, care s-a declarat revoltat de faptul că Spitalul de recuperare deține un astfel de bazin, pe care nu-l folosește.

”Am solicitat un răspuns managerului spitalului și mi s-a răspuns că sunt scumpe utilitățile și nu are personal. Un angajat a plecat în fără plată și unul în creșterea copilului. Utilitățile sunt scumpe la toți iar când s-au autorizat ca spital și au primit clasificare , apropo de Casa de Asigurări de Sănătate și Direcția de Sănătate Publică poate aud, au oferit autorizare și în baza acelui bazin, obligatoriu la clasificare, Răspunsul că sunt scumpe utilitățile mi se pare de-a dreptul nesimțit. Ne adaptăm politica de sănătate în funcție de necesitățile paciențilo,r nu că nu avem cu ce plăti utilitățile. Este culmea să avem această facilitate la Spitalul de recuperare și bazinul să stea închis”, a spus Eugen Țurcanu.

El a ceruit conducerii spitalului să găsească soluâții pentru a putea fi funcțional acel bazin.

Un cunoscut medic pediatru de la Secția de Copii a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani s-a retras din activitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *