Municipiul Botoșani mai are doi cetățeni de onoare. Consilierii locali și-au dat votul

Municipiul Botoșani are încă doi cetățeni de onoare. Consilierii locali au votat, joi, 28 septembrie, pentru acordarea titlului de ”Cetățean de onoare al municipiului Botoșani” preotului Grigore Diaconu, dar și scriitorului Gellu Dorian.

Părintele profesor Grigore Diaconu, fost paroh la Biserca Cuvioasa Parascaheva și director la Seminarul Teologic Botoșani, a primit distincția pentru ”întreaga activitate dedicată slujirii comunitătii locale ca preot și ca binefăcător al comunităților sociale nevoiașe, a instituțiilor de învățământ, spitalelor”.

La rândul său, scriitorul Gellu Dorian, care este președintele Fundației Culturale ”Hyperion-Caiete Botoșănene”, membru al Uniunii Scriitorilor din România și partener în organizarea Premiului Național de Poezie ”Mihai Eminescu!” a primit distincția pentru ”întreaga activitate dedicată promovării culturii și artei atât la nivel local cât și național”.

Un cunoscut medic pediatru de la Secția de Copii a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani s-a retras din activitate

One thought on “Municipiul Botoșani mai are doi cetățeni de onoare. Consilierii locali și-au dat votul

  1. intreb si eu de ce atatia cetaneni de onoare , ce fapte de vitejie sau de cultura au facut , multi au fost preteni cu asazisele oficialitati , consta ca si fostii informatori ai securitatii sunt cetateni de onoare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *