Gigi Becali, ironic cu Iftime: I-am dat un sfat ca un frate mai mic, că e prietenul meu: Ia un antrenor afro-american, de culoare!

Foto gsp.ro

Gigi Becali a glumit cu Valeriu Iftime şi l-a sfătuit să îşi pună antrenor din Africa din moment ce FC Botoşani are deja şase-şapte jucători de culoare pe teren la fiecare meci.

Gigi Becali trimite o echipă de impresari coordonată de Florin Vulturar în Africa de Sud şi Brazilia în căutarea de noi talente. Patronul FCSB speră să găsească “perle neşlefuite” pe care să le poată aduce la echipă la preţuri accesibile.

Gigi Becali i-a trimis antrenor lui Iftime la Botoșani: “«Ia un antrenor afro-american, de culoare!»”

Bun prieten cu Valeriu Iftime, Gigi Becali i-a spus mai în glumă mai în serios finanţatorului de la FC Botoşani să îşi pună un antrenor din Africa de Sud, din moment ce moldovenii au mai mulţi jucători de culoare:

“O să vedem când pleacă Vulturar. Vreau să aducă mai mulţi fotbalişti din Africa de Sud, să facem şi noi cum e la Botoşani. Şapte pe teren. I-am scris lui Iftime. I-am dat şi un sfat ca un frate mai mic, că e prietenul meu.

«Ia un antrenor afro-american, de culoare! Dacă tot ai şapte pe teren.» (râde). Ce să mai? El este mai mare manager. Dă indicaţii din tribune. Dar uite că Moruţan… Galatasaray l-a luat, l-a băgat două meciuri în calificări. S-au calificat în grupe, le-am trimis scrisoare. Trebuie să dea un milion de euro, avea clauză, doar pentru câteva minute”, a spus Gigi Becali la o conferinţă de presă de la Palat, potrivit FANATIK

Doliu în învățământ! A murit un profesor din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *