Elevii din municipiul Botoșani vor merge gratis la patinoar și la bazinul de înot de la Cornișa și în acest an școlar

Elevii din municipiul Botoșani vor merge gratis la patinoar și la bazinul de înot de la Cornișa și în acest an școlar.

Directorul Direcției Sport și Agrement Botoșani, Eugen Țurcanu, care este și consilier local, a inițiat un proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind continuarea proiectului ”Școala la Cornișa-Luni înot și patinez!” destinat elevilor claselor I-XII din municipiul Botoșani pentru petrecerea timpului liber la piscina și patinoarul din cadrul Parcului Regional de Afrement Cornișa, în anul școlar 2023-2024.

Astfel, pe parcursul anului școlar, elevii din municipiul Botoșani au acces la piscină și patinoar, în ziua de luni, fără să scoată bani din buzunar.

Ca să poată beneficia de program, elevii trebuie să aibă carnetul de elev vizat pentru anul în curs. Cei sub 14 ani trebuie să vină cu însoțitor, iar cei cu vârsta peste 14 ani să prezinte buletinul.

Proiectul s-a derulat și anul trecut și a fost un real succes. Elevii au putut petrece în fiecare zi de luni 3 ore la piscină în intervalul orar 9:00-21:00, în orele preferate de ei și 1 h și 30 minute la patinoar. Proiectul urmează să fie pus spre aprobare în ședința de Consiliu Local din 28 septembrie.

One thought on “Elevii din municipiul Botoșani vor merge gratis la patinoar și la bazinul de înot de la Cornișa și în acest an școlar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *