Cunoscutul prezentator Mircea Radu, detalii despre soția lui, botoșăneanca Raluca: E o femeie deșteaptă

Mircea Radu a oferit detalii inedite despre viața de familie. Decenii în șir sex-simbol al televiziunii de la noi, Mircea Radu (54 de ani) a fost multă vreme un burlac convins. Atât de convins încât, în ciuda atenției feminine evidente, a ales să se căsătorească de abia în 2012, după o relație discretă cu o tânără doctoriță din Botoșani, scrie TV Mania.

„Vine un timp când toate ar trebui să se aşeze. Pentru unii vine mai devreme, pentru alţii mai târziu, uneori niciodată”, ne spunea el. A lui a venit în noiembrie 2012, când avea 44 de ani.

Mircea Radu, detalii inedite despre soția lui

Discretă a fost și căsătoria lui, căci Mircea Radu nu își expune publicului soția și pe cei doi copii ai lor. Dorința de a-și ține viața departe de ochii curioșilor este ajutată și de faptul că, de câțiva ani, Mircea locuiește la Piatra Neamț, acolo unde partenera lui profesează ca medic.

„Încă locuiesc în Piatra Neamț. Dar vin la București des, de câte ori e necesar”, ne-a spus Mircea. Filmările la „Noi, românii” îl țin trei luni departe de casă pe Mircea Radu.

Filmările la „Noi, românii” îl țin trei luni departe de casă pe Mircea Radu

Pentru noua emisiune, „Noi, românii”, care debutează pe 23 septembrie la Metropola TV, Mircea Radu a fost foarte mult timp plecat de acasă.

Prima filmare a fost la final de iulie, mă întorc acasă la mijlocul lui octombrie; program dur, așa-i? Au fost zece țări, multe orașe, diferențe de tot felul, de la fusuri orare la temperaturi, un amestec viu de oameni, culturi și obiceiuri. Mi-e greu să dau un răspuns exact la prin câte orașe am fost; multe, în jur de douăzeci”, ne-a mai povestit Mircea Radu.

Trei luni departe de casă înseamnă foarte mult pentru starul de televiziune. Cel mai greu lucru a fost, evident, dorul de apropiați.

Dorul de casă a fost singurul lucru greu de dus. Mi-aș fi dorit să îi iau cu mine pe toți ai mei, să fim împreună, să le arăt locuri. Dar așa ceva era imposibil…. Pe de alta parte, am folosit din plin tehnologia și m-am văzut cu ei pe FaceTime cât de des am putut.”

Mircea Radu este însă mândru de felul cum au făcut față distanței cei doi copii ai lui, Tudor (10 ani) și Clara (6 ani), și soția lui, Raluca.

„De pildă, eu le ziceam că sunt în Paris, iar Tudor mi-a reamintit că Mbappé e favoritul lui și să nu cumva să uit să îi cumpăr un tricou cu Paris Saint Germain, iar Clara îmi arăta dintele din față care i se mișca. Copiii sunt copii. Dar Raluca, soția mea, e o femeie deșteaptă si foarte bine organizată, care știe atât să umple golurile și momentele de dor, cât să și combine activitățile extra cu școala, așa încât să treacă timpul mai repede.”

Deocamdată, Mircea Radu încă filmează prin Europa pentru emisiunea lui, „Noi, românii”, ce începe pe 23 septembrie la Metropola TV, potrivit TVMania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *