Trei botoșăneni au primit amenzi usturătoare pentru apelare abuzivă sau nejustificată a numărului de urgență 112

Trei botoșăneni au primit amenzi usturătoare pentru apelare abuzivă sau nejustificată a numărului de urgență 112. În ultimele 24  de ore polițiștii botoșăneni au intervenit la 44 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost aplicate peste 100 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de 55.000  de lei, cele mai multe dintre acestea fiind pentru abateri la regimul rutier, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Totodată, în urma intervenților la evenimentele sesizate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.800 de lei, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială,  respectiv provocare de scandal, adresare de injurii sau tulburarea ordinii și liniștii publice, iar 3 sancțiuni, în valoare de 10.500 de lei, au fost aplicate pentru apelare abuzivă sau nejustificată a numărului de urgență 112.

În aceeași perioadă  au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 11 permise de conducere, dintre care 6 pentru depășirea limitei legale de viteză și 3 pentru conducere sub influența alcoolului, transmite sursa citată.

FOTO Accident pe E58 la Baisa! Două ambulanţe au ajuns la faţa locului (UPDATE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *