Sebastian Dobrincu și iubita lui, Ioana Ignat, declarații despre căsătorie. Pe ce cheltuie cei mai mulți bani

Sebastian Dobrincu și iubita lui, Ioana Ignat, primele declarații despre căsătorie. Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat formează un cuplu discret de mai multă vreme. După numai câteva luni de relație, cei doi s-au mutat împreună și au planuri serioase de viitor. Recent, tânărul afacerist și iubita lui, ambii din Botoșani, au vorbit despre căsătorie și copii, ambii susținând că le-ar plăcea să-și întemeieze o familie.

Sebastian Dobrincu și iubita lui, Ioana Ignat, primele declarații despre căsătorie. Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat formează un cuplu de aproximativ un an. Afaceristul și artista se cunoșteau de mai multă vreme, însă s-au apropiat la filmările melodiei „Inima naivă’. Relația lor a trecut și printr-un moment mai dificil, căci timp de câteva luni au decis să stea separați. În cele din urmă, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste. Acum, cei doi îndrăgostiți spun că le surâde ideea de a-și întemeia o familie, însă, deocamdată, cariera este o prioritate pentru ei.

Recent, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au vorbit despre planurile lor de viitor. Dincolo de aspirațiile în carieră, cei doi sunt deschiși la ideea de a-și întemeia o familie, însă susțin că venirea pe lume a unui copil nu este o prioritate în acest moment.

„Îmi doresc anul acesta să reușesc să lansez albumul pe care l-am promis de câțiva ani de zile, cam acesta este obiectivul meu principal. Să-mi fac o familie într-un viitor apropiat’, a spus Ioana Ignat, potrivit playtech.ro.

„Pot să copilăresc și într-o familie, nu cred că asta ar fi un impediment. În schimb suntem într-o perioadă ocupată amândoi. Momentan nu, când o să avem și timp, o să vină și copilul, dar cred că poți să copilărești și cu copilul acela lângă tine‘, a adăugat Sebastian Dobrincu.

În ce investesc Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat banii

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au vorbit despre modul în care își gestionează finanțele. Investitorul de la „Imperiul Leilor’ spune că cei mai mulți bani îi investesc în experiențe și călătorii, nu în garderobă, așa cum ar crede unii.

„Da, nu sunt așa multe facturi, toate vin centralizate și se plătesc destul de ușor. Nu am înțeles niciodată treaba asta cu grija ieșită din comun a facturilor, a oricărei responsabilități, mie mi se pare destul de ușor de gestionat.

Pe ce se duc cei mai mulți bani? Pe noi. Investim cel mai mult în noi, pe experiențe. Haine? Da, ne rupem noi pe haine! Toată ziua haine scumpe! (n.r. glumește) Nu, eu nici nu sunt genul. Adică hainele mele dacă le adunăm, ați râde, probabil toată garderoba cât costă. Și experiențe, călătorii, ieșiri în locuri inedite, vacanțe când mai apucăm. În ultimul timp, vezi după Survivor, am chef de ieșiri. Înainte ultima vacanță nu țin minte când am luat-o, dar acum am chef de călătorit, am chef de văzut lumea’, a mai spus afaceristul, potrivit sursei citate.

Cum l-a schimbat pe Sebastian Dobrincu experiența de la Survivor 2023

„Eu nu sunt genul care își pune țeluri sau obiective, eu vreau să evoluez în principal, asta e misiunea mea, vreau să mă bucur de viață la maximum acum cât pot, că am observat cât de fragilă e sănătatea și viața, cât de mult merită trăită. Nu îmi setez obiective, vreau să mă bucur la maximum de tot ce vine’, a încheiat fostul concurent de la Survivor, potrivit ViVA! care citeaza playtech.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *