Cum s-a produs nenorocirea de la Podriga. Șoferul a ajuns în stare critică la spital

Șoferul care a murit în accidentul din noaptea de duminică spre luni la ieşirea din localitatea Podriga a fost dus de urgență la spital. Omului de 54 de ani, din localitatea Drăgușeni, i s-a făcut rău la volan și a dat cu mașina peste un pieton de 54 de ani, care se deplasa pe drumul judeţean DJ 282 la ieșirea din localitatea Podriga.

Șoferul de 54 de ani a pierdut controlul volanului în momentul în care a început să se simtă rău, a dat peste pieton, apoi a ajuns cu mașina în câmp.Tot el a fost cel care a reușit să sune la 112, iar cadrele medicale au ajuns de urgență la locul respectiv. Botoșăneanul suferise un infarct și a fost internat, fiind sub supravegherea medicilor.

El a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Ştirea iniţială

O nouă tragedie rutieră s-a înregistrat, în noaptea de duminică spre luni, în județul Botoșani. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină care circula pe marginea drumului județean DJ 282, pe raza localității Podriga.

După impact, autoturismul implicat în accident, un Volskwagen Sharan, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit pe câmp. Mașina era condusă de un bărbat de 54 de ani, care mergea la serviciu și care nu l-a observat pe pieton, din cauza întunericului.

Identitatea bărbatului decedat nu a fost încă stabilită. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *