A fost identificat bărbatul mort în accidentul de la Podriga. Cine este botoşăneanul!

Bărbatul care a murit în accidentul din noaptea de duminică spre luni la ieşirea din localitatea Podriga a fost identificat de poliţişti. Este vorba de un bărbat de 54 de ani din localitatea Podriga, care mergea pe marginea drumului, ca pieton. El se numeşte Gheorghe Berişteanu şi a decedat la faţa locului.

Botoşăneanul a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Drăgușeni, care se deplasa pe drumul judeţean DJ 282 la ieșirea din localitatea Podriga.

Ştirea iniţială

O nouă tragedie rutieră s-a înregistrat, în noaptea de duminică spre luni, în județul Botoșani. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină care circula pe marginea drumului județean DJ 282, pe raza localității Podriga.

După impact, autoturismul implicat în accident, un Volkswagen Sharan, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit pe câmp. Mașina era condusă de un bărbat de 54 de ani, care mergea la serviciu și care nu l-a observat pe pieton, din cauza întunericului.

Identitatea bărbatului decedat nu a fost încă stabilită. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală.

Mașina a fost ridicată de firma de tractări auto SOS Savencu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *