Dureros! Ultimul mesaj al botoșăneanului mort în accidentul din Italia. „Bucură-te de viață!”

Botoșăneanul mort într-un accident cumplit care a avut loc în Italia mergea la cumpărături când s-a produs nenorocirea. El a decedat, iar ceilalți pasageri au fost răniți. Ca o ironie a sorții, ultimul mesaj de pe Facebook era un îndemn către toți pentru a se bucura de viață.

„Nu plânge după trecut! A plecat. Nu te stresa pentru viitor! Încă nu a venit. Trăiește și prețuiește clipa! Bucură-te că ești sănătos! Bucură-te de cei dragi! Bucură-te de viață… nu e mereu bună, dar e a ta și e frumoasă! Să-ți fie bine, oriunde ești!”, este mesajul scris de Adrian.

Adrian a murit pe loc, fiind pasager într-un microbuz care s-a prăbușit într-o prăpastie. El mergea alături de celelalte persoane la cumpărături, dar, șoferul a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (ploua). Adrian era singur la părinți.

Reamintim  că un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv șoferul, s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă de peste 20 de metri. Unul dintre pasageri, botoșăneanul Adrian Strunga, de 30 de ani, a murit pe loc.

Cum s-a produs accidentul

Nenorocirea a avut loc miercuri seară, în localitatea Centallo, provincia Cuneo din Piemonte. Era un microbuz Ducato cu nouă locuri. Botoșăneanul era ca pasager, alături de conducătorul auto și alți trei români.

În timp ce circula pe Strada Provincială 3, porțiunea care leagă centrul localității Centallo de Castelletto Stura, conducătorul auto a pierdut controlul mașinii într-o curbă. Microbuzul a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit de la o înălțime de peste douăzeci de metri într-o prăpastie.

În urma accidentului, pe lângă decesul bărbatului de 30 de ani, au fost înregistrate și trei persoane rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *