Botoșăneanul care apare în cel mai nou serial românesc. Interpretează un personaj misterios, plin de secrete

Cunoscut datorită rolurilor din „Războiul Sexelor”, „Regina” şi „State de România”, „Pariu cu viața”, botoşăneanul Andrei Roşu este actor şi în „Lia-soția soțului meu”.

Personajul meu, Dani este un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete. Îşi urmăreşte scopurile cu tenacitate şi răbdare. Se foloseşte de oricine şi orice pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile. Pe măsură ce povestea se derulează, încet, încet, secretele încep să iasă la suprafaţă. Mă bucur şi trebuie să recunosc că mi-a fost dor de televiziune, de oamenii minunaţi din echipă şi de un personaj atât de complex cum e Dani. Şi pentru asta îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion”, a declarat, recent, Andrei Roşu.

Andrei s-a născut la Botoşani, pe 19 ianuarie 1987. El se visa biolog, dar încet, încet actoria i-a acaparat viaţa. A jucat în trupa de teatru a liceului „Grup Scolar Dimitrie Negreanu” din Botoşani. A câştigat premii la festivaluri de teatru şi concursuri de recitări poezii. A făcut patru scurt metraje în timpul facultăţii şi a jucat şi în primul scurt metraj de ficţiune al regizorului macedonean ILIIJA PIPERKOSKI numit „MATASARI”. Botoşăneanul a apărut şi în clipul celor de la Deppside Deejays- „Stay with me tonight”. A terminat UNATC Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *