Portofel pierdut în piața centrală din Botoșani. Proprietarului nu i-a venit să creadă ce a urmat

Un portofel cu acte a fost pierdut vineri, în piața centrală din municipiul Botoșani. În interior erau documentele a două persoane din comuna Dângeni. Proprietarul portofelului își luase gândul că îl va mai găsi, dar la scurt timp a fost sunat de angajații de la Primăria din localitate.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială şi Cameră Corpuri Delicte al Poliției Locale Botoșani, pe timpul îndeplinirii misiunilor specifice în Piața Centrală din municipiu, au găsit pe aleea principală din sectorul Legume-Fructe, un portofel, de culoare neagră, ce conținea 2 cărți de identitate și 2 carduri de sănătate eliberate pe numele H.I și B.A., ambii cu domiciliul în comuna Dângeni, județul Botoșani.

Prin intermediul angajaților Primăriei comunei Dângeni, proprietarii au fost informați de faptul că portofelul și documentele sunt în posesia polițiștilor locali, fapt pentru care au fost invitați la sediul Poliției Locale Botoșani pentru a-şi recupera bunurile.

„Pe această cale, recomandăm tuturor cetățenilor să manifeste prudență în piețe, magazine, locuri aglomerate și să-și asigure bunurile pentru evitarea unor incidente neplăcute”, susțin polițiștii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *