FOTO! Angajații Consiliului Județean Botoșani au curățat de gunoaie Drumul Mănăstirilor

Zeci de angajați ai Consiliului Județean Botoșani, ADI Ecoproces și ADI Aqua au ecologizat, în cadrul campaniei „Let’s do it, România!”, Drumul Mănăstirilor în zona adiacentă Sihăstriei Voronei.

În alegerea zonei s-a ținut cont că aici se află arii protejate și este de datoria tuturor botoșănenilor să le mențină curate. De asemenea, Drumul Mănăstirilor este cea mai importantă rută turistică din județ, lucru demonstrat la sfârșitul săptămânii trecute, când mii de persoane au participat la acțiunile religioase care au avut loc la Mănăstirea Voronei, respectiv Sihăstria Voronei.

La fel ca în edițiile trecute, în campania din acest an s-au implicat și instituțiile subordonate Consiliului Județean, iar Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Ecoproces” a pus la dispoziția voluntarilor 6.500 de saci menajeri de 120 de litri și 1.000 de mănuși. De asemenea, operatorii de salubritate vor colecta sacii cu deșeuri adunați în puncte fixe, iar operatorul Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Stăuceni, pe parcursul acțiunii, își va prelungi programul, transmite printr-un comunicat Consiliul Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *