FOTO Botoșăneanul scos de pompieri din fântână se ascundea acolo de polițiști. Vezi motivul!

Botoșăneanul scos de pompieri, vineri, dintr-o fântână adâncă de peste zece metri, în comuna Corni, intrase acolo pentru a se ascunde de polițiști. Bărbatul încălcase ordinul de protecție emis de o instanță de judecată, prin care i se interzicea să se apropie de locuința soției sale.

„Astăzi, 15 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, din comuna Corni, cu privire la faptul că soțul său, ar fi încălcat ordinul de protecție emis de o instanță de judecată, prin care i se interzicea să se apropie de locuință sa. Femeia nu se afla la domiciliu în acel moment”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului, în momentul în care a ajuns în proximitatea locuinței, a auzit strigătele de ajutor ale bărbatului respectiv, care se afla în fântâna din curtea locuinței.

A fost solicitată intervenția pompierilor, ulterior, bărbatul fiind scos din fântână și transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

Miraculos! Copilul din Botoșani, aruncat de mamă de la geam, a deschis ochii. Primul lucru pe care l-a cerut micuțul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *